Wilt u als fan van Koos iets aan hem kwijt dan kunt u dit doen in het gastenboek. We hebben er een handmatig gastboek van gemaakt dus wilt u een foto meesturen dan kan dat, berichten voor het gastenboek worden binnen 24 uur geplaatst. Stuur uw bericht naar gastenboek@koosalberts.nl

Gastenboek vorige volgende

Naam: Marion en Anneke

Hallo Koos,

Wij waren op het 'smartlappen-festival' in Sittard in café 'de Buren'. Wij hebben er heel wat voor over moeten hebben om vooraan te staan. Duwen, trekken, maar vooral de grote hitte verdragen. Maar het is gelukt. We stonden vlak voor jou tijdens jouw optreden. Je was geweldig!!!!!!!!!!! Schitterend vond ik het om jou van zo dichtbij mee te maken. Zoals je op de foto kunt zien, zijn wij die twee meiden die 'per ongeluk' de verkeerde deur in liepen. 'back stage' om het maar met een moeilijk woord te zeggen. De man die de foto gemaakt heeft, heeft zijn woord gehouden en na 2 weken lag deze schitterende foto bij ons op de mat. Wij hebben thuis nu pas een nieuwe computer en na lang proberen (ik ben niet zo'n 'techneut') geloof ik dat het mij gaat lukken om deze op de mail te zetten. Je zal wel genoeg foto's van fans hebben, maar ik vind het toch leuk om deze nog op te sturen. Marion staat rechts naast jou en ik (Anneke) zit gehurkt links. Veel succes met jouw verdere optredens.

groetjes, Marion en Anneke uit Sittard.


Naam: Johan Niekerk

Beste Koos Alberts wij willen jou feliciteren met je mooie website, je staat er weer prachtig op de foto's en de muziek al 20 jaar top. Koos gaat zo door met veel cd's maken dan kan ik in de auto weer mee zingen.
Ik hoop dat er weer een fandag komt in Nederland dan zie ik weer mijn vrienden Harry, Frieda en Klaasje uit Nunspeet en Koos niet te vergeten die kanjer.
Koos doe Joke en de kinderen de groeten van

Johan, Marian en Sanne uit Veenendaal

Naam: Joost Driessen

‘Als je gaat m’n lieveling’ is de voorloper van het nieuwe album van ons aller ‘Koosie’, en ik moet zeggen dat hij weer ‘ouderwets’ goed is. Het is een fantastische nummer, wat gelukkig niet autobiografisch is, wetend dat Koos en Joke natuurlijk een onafscheidelijk duo zijn. Ik verheug me zeer op het nieuwe album en ben ook erg benieuwd naar de DVD, want ook Koos gaat met de tijd mee.Het nieuwe album van Koos gaat ’20 jaar Koos Alberts- ’n legende’ heten, dit is een zeer pakkende titel, want Koos is inderdaad een legende, al 56 jaar lang! Koos, ik ben weer zeer blij met de nieuwe single, u weet dat ik ongelofelijk veel respect voor u heb en voor uw Joke, en dat zal ik ook altijd blijven hebben. Uw liedjes, maken vele mensen gelukkig en ik hoop dat u nog jaren doorgaat, want wij, als fans, kunnen niet zonder u!!

Een respectvolle groet, van Joost Driessen, een trotse Koos Alberts-fan, Stramproy

Naam: Tom de Bake

Beste Koos,

Ik heb vrijdag 16 mei al je nieuwe single kunnen bemachtigen. Deze is inmiddels al weer grijs gedraaid. Ik vind het een leuke cd. Lekker weer de ouderwetse Koos, leuke meezinger. Ik zit met smart te wachten op het te verschijnen albem en DVD. Veel geluk met je nieuwe CD (single).

Groetjes Tom de Bake
Purmerend

Naam: Anita

lieve Koos

Een nieuwe single cd , wat zijn we er iedere keer weer blij mee .
Een mooie meezinger voor iedereen, en zo als jij het zingt doet het er geen èèn.
Als tweede nummer, een medley van hits uit die oude tijd, heerlijk om te luisteren en zolang van je fan te zijn heb ik geen spijt.
Luisterend naar die oude nummers gaat me hart weer open , wat hebben we genoten , en nog steeds genieten we van jou muziek en dat nog vele jaren mag ik hopen !!
lieve Koos en Joke wachtend in alle spanning op de nieuwe cd,
wens ik jullie alle geluk en sucses ermee !!!!!!!

een dikke knufff en liefs van anietje

Naam: Niels Buiter

Beste Koos,

Graag wil ik je vertellen dat ik heel veel steun heb aan jou en aan jouw liedjes.
Ik heb namelijk 12 jaar geleden een zeer ernstig auto/ongeluk gehad, tegen een boom aan.
Een black-out of zo, de hele dag hard gewerkt en de macht over het stuur kwijt geraakt ik heb na mijn ongeluk 8 weken in het ziekenhuis gelegen in Hoorn en toen 8 operaties gehad waarvan 4 weken op intensive care aan de kunstmatige beademing 54 zakken bloed omdat mijn lever gescheurd was en mijn mild, voor de rest was alles kapot te veel om op te noemen. Ik ben afgelopen januari weer geopereerd aan mijn benen voor de 25ste keer, ik heb aan jou een heel groot voorbeeld en heel veel steun aan jouw liedjes als ik weer in de put zit denk ik aan jou ik vergelijk mij ook altijd een beetje met jou, jij bent echt een kanjer. En inderdaad al je vrienden raak je kwijt alleen mijn vriendin en mijn vader en moeder, zus hebben mij altijd gesteund + de familie maar al mijn vrienden ben ik kwijt ze zijn er inderdaad als je succes boekt maar zodra er ellende of pijn is zie je ze nooit meer, maar het blijkt dus dat geen echte vrienden zijn. Aan jou (ik zeg het nog maar eens) heb ik heel veel steun gehad en nog steeds na zoveel operaties ben ik het nu echt wel eens zat, en ik weet zeker dat jij precies hetzelfde heb samen met Joke en je kinderen.
Koos bedankt, ga zo door samen met je gezin.

Bedankt en de groetjes,

Niels Buiter uit Heerhugowaard


Naam: Pierre de Hoog

Beste Koos en Joke,

Ik heb vandaag, 12 mei, de nieuwe single gehoord bij Tros Gouden Uren en ik moet u zeggen, hij is steengoed.
Veel succes met de promotie.

Groeten van Pierre de Hoog uit Utrecht.

Naam: Anja van Benthem

Hallo allemaal,

Ik heb zojuist bij de Gouden uren van Daniel Dekker de nieuwste single van ons aller Koos gehoord, en ik moet je zeggen Koos, hij klonk weer SUPER, lekker vrolijk deuntje, echt een meedeiner! Ik kijk nu al uit naar de nieuwe CD, nogmaals mijn complimenten voor jou en iedereen die er aan meegewerkt heeft!

groetjes Anja van Benthem

Naam: Anja van Benthem

Hoi Koos,

Afgelopen week heb ik het fanclubkrantje ontvangen, ik hoop net als Anny, dat het wel blijft bestaan! Moeten we met z'n allen aan werken, niet dan? Verder kijk ik héél erg uit naar je nieuwe single!!! Ben héél erg benieuwd!
Ik zag in de agenda dat je 30 mei in Wijchen komt, naar de Kasteelfeesten, nou Peter en ik zijn daar dan ook! Wijchen is vlak bij ons, we zien jou en Joke daar dan, oké?

Groetjes Anja van Benthem

Naam: Sylvia

Hoi Koos,

Wat veel leuke foto's zijn er te zien op je site van je optreden in Rotterdam voor "Streven doet herleven". Zo te zien heb je weer hoop mensen blij gemaakt met al je liedjes en aandacht. En ook je optreden bij de Nacht van Oranje was weer een gezellige en grootse ervaring.
Fantastisch toch dat er zoveel mensen van het Nederlandse lied genieten!

Groet,
Sylvia


Naam: Anny Caers

Wij zijn zaterdag de krantjes gaan ophalen bij Inge, het is weer heel mooi geworden, prachtig werk Inge. Ik hoop wel dat ons krantje blijft bestaan, dat er ook nog mensen zijn die een stukje willen schrijven voor in het krantje want niet elke fan heeft een computer om de site te bekijken. Volgens mij is het goed haalbaar om ze beide te hebben, alleen moeten wij fans helpen om het krantje mee vol te krijgen. Daarom wil ik een oproep doen aan de fans, stuur eens een stukje op naar Inge, misschien met een leuke foto erbij zodat onze Koos Alberts krant kan blijven verschijnen.

groetjes aan alle fans van

Anny Caers

Naam: Chris

Hallo Koos en Joke ik wil ff zeggen dat ik het een hele mooie site van jullie vind. Hopelijk dat je binnenkort nog optreedt in de buurt van Twente.
Heel veel sucses en we draaien je platen heel veel hier op de radio.

groeten Chris van Radio Fiasco.

Naam: Ann, Conny en Jan

Beste Koos en Joke nogmaals hartelijk bedankt voor het gezellig samen zijn en de uitnodiging in het chinees restaurant. Tot ziens op één van je volgende optredens.

Ann, Conny en Jan uit Turnhout

Naam: Sylvia

Lieve Koos,

Ik begin nu toch wel erg nieuwsgierig te worden naar de nieuwe cd! Ik weet zeker dat het weer de moeite waard zal zijn om deze bij mijn collectie te voegen. Ik hoop dat de single inderdaad rond 21 mei uitkomt. Dan kan ik hem nog voor mijn vakantie beluisteren. Waar ik namenlijk naar toe gaan kennen ze alleen Spaans (Midden Amerika), maar misschien is dat wel een idee, een spaanse liedje? Je hebt ooit wel eens een Spaanse tekst gezongen...Ik hoop dat het weer net zo'n succes album wordt als vorige keren! Aan jou zal het zeker niet liggen en volgens mij ook aan je fans niet! De website wordt druk bezocht. Leuk dat er steeds nieuwe dingen opstaan en dat veel mensen een stukje schrijven.
Tot snel weer!
groetjes,
Sylvia


Naam: Angela, Sharon&Denise

Dag meneer Koos Alberts.
Wij zijn op koninginnenacht vanuit Amsterdam naar Rotterdam Ahoy gekomen om uw optreden bij te wonen.
Wij vonden u echt geweldig. Wij hebben gemerkt dat de Rotterdammers nogal kinderachtig reageerden op het feit dat u een liedje ging zingen over Amsterdam in Rotterdam.
Wij zelf vonden het echt top dat u dat liedje zong.
En onthoud u, u blijft voor ons een topper..!!

Groetjes,
Angela,Sharon&Denise.

Naam: Leida Dorland

Hallo allemaal,

Zaterdag zijn we naar het optreden in Prinsenbeek geweest.
Het was er gezellig druk en er speelde een goede band , alleen erg hard.
Het optreden van Koos was weer erg goed, maar dat kunnen we iedere keer wel zeggen toch?
Er waren een paar oude bekenden zoals Charles en Laura met Wesley en Lydia met haar man.
We hebben vooraf gezellig gekletst en oude koeien uit de sloot gehaald, dat is best eens leuk.
Je moet toch wachten dus dan maar lekker kletsen.(schreeuwen was het eigenlijk)
Maandag keek ik even op de site of er nieuws op stond en tot mijn verassing stonden er foto's op
van Zaterdag. Wat ik vooral erg leuk vond was het ideetje om eens op de site van
www.nachtvanoranje.nl te kijken. Daar staat een leuke pagina op van Koos. Bedankt voor de tip.
Kijken allemaal dus.

Groetjes Leida Dorland.

Naam: Trudy

Alweer een nieuwe C.D.
Koos 20 jaar, hoe zal 't klinken,
wat zal 't zijn.
Een schitterend nieuw lied, 'n gouden melodie,
met een swingend refrein?
Maanden, weken gevuld met wachten,
voor de nieuwsgierigen onder ons dus,
helaas,
een moeilijk te aanvaarden klus!
Gelukkig geheel naar onze zin,
die foto's rechtstreeks uit de studio.
Voor alle fans,
toch bijna een heus kado!
Met "mysterieuze" Emiel, het magisch brein,
achter gevoelige song, teer en fijn.
Verder ligt plezier voor vele fans,
met de "Nacht van Oranje" in 't verschiet.
Duizenden zullen het meebeleven,
anderen weer niet.
Koos, licht een tipje van de sluier op,
door kort iets van je nieuwe CD te laten horen.
In menig hart,
zul je blijdschap scoren!
Geef daar al het goede dat je hebt,
dan kan je ervan opaan,
dat heel Ahoy,
royaal uit zijn dak zal gaan!
Voor mij is het jammer genoeg
"iets van de verre".
Toch hoop ik jullie snel weer ergens te zien,
want jullie zijn en blijven "mijn sterren"!


Groetjes van Trudy


Naam: Raf Loyen

Beste Koos,

In Belgisch Limburg is er een dorpje met de mooie naam "Mopertingen". In dat dorp staat er een jeugdhuis ("Cavier") waar wekelijks jongeren samenkomen tussen 15 en 30 jaar. Ieder weekend staan de de boxen te trillen van house en de hardrock, maar er gaat geen enkel weekend voorbij zonder enkele plaatjes van Koos Alberts. Meer nog: het jeugdhuis staat dan pas echt op zijn kop!

Ons doel is je hier, in ons eigen jeugdhuis, ooit live aan het werk te zien! Ik hoop dat het er ooit van komt! Alvast bedankt voor de onvergetelijke momenten die jouw muziek ons al bezorgd heeft!

Groetjes uit België, Mopertingen!

Raf

Naam: Marie Romeijn en Leida Dorland

Afgelopen zaterdag zijn wij weer naar een optreden van Koos geweest. Het was in Lemelerveld dus ongeveer 1 uur rijden. We konden pas laat gaan omdat eerst nog naar een plaatselijke voetbalploeg gekeken moest worden.Tegen 10 uur kwamen we aan en het was al heel erg druk. We stonden op de derde rij dat was best een meevaller voor ons. Op dat moment waren Frank en Mirella aan het zingen, en daarna kwam een plaatselijke artiest, ook wel goed maar ja he, je komt toch maar voor 1 iemand. Toen was het de beurt aan Jan Smit, erg goed, wat is die jongen groot geworden zeg!!. Nadat hij uitgezongen was gingen de mensen voor ons weg, snap je dat!!!!!!. Ja, zo heeft ieder zijn eigen favoriet natuurlijk.We konden dus lekker op het hek gaan hangen en precies op tijd begon Koos aan zijn optreden. Het was een geweldig optreden met een heel enthousiast publiek. We zijn heerlijk uit ons dak gegaan, alsof het de eerste keer was dat we een optreden van Koos meemaakten. Dat is toch geloof ik niet zo. Tegen half drie waren we thuis,moe, slaperig maar ontzettend blij dat we dit weer meegemaakt hadden. We hebben een geweldige avond gahad, Koos laat er nog vele van deze avonden volgen.

Marie Romeijn en Leida Dorland

Naam: Jaarclub Capi

Beste Koos,

Het was toch een super mooi feestje in het oh zo mooie Marum. Even uit je dak gaan met een stel mooie studenten. Onze jaarclub Capi van Studentenvereniging Albertus Magnus te Groningen vonden je optreden voor herhaling vatbaar.

Wij willen dan ook zeggen: KOOS JE BENT GEWELDIG.

Groetjes JC CAPI

Naam: Marie Romeijn en Leida Dorland

We hebben samen de website bekeken en vinden het erg leuk.
Vooral de fotosessie in de studio van Emiel is leuk voor ons, dan kunnen we eens zien waar Joke en Koos uithangen als ze een cd opnemen.
Werk er maar lekker hard aan dan hoeven we niet zolang op de cd te wachtten.
We zijn erg benieuwd wat het wordt.

Allemaal de groeten van Marie Romeijn en Leida Dorland

Naam: Jaarclub Ferm

Beste Koos,

wij, jaarclub Ferm van Albertus Magnus, hebben genoten van je optreden op ons gala en we wilden melden dat je voor ons de held van de avond was! Kom nog eens langs in Groningen voor een biertje, dan zingen we met z'n allen een liedje.

Mooie gekkigheid: Koos for President!

Jaarclub Ferm

Naam: Thea van Hoeijen

Hallo Koos,

Leuk om eens via de foto's op je website te zien hoe jij samen met Joke en Emiel in de studio aan het werk bent. Ik geloof zeker dat het een hele mooie CD zal worden en kan dan ook bijna niet wachten tot hij klaar is.Ik ben heel benieuwd. Ik wens jullie dan ook nog heel veel succes met het inzingen etc.

En hopelijk zien we elkaar snel weer ergens.

Groetjes aan Joke en Emiel.

Thea van Hoeijen uit Utrecht

Naam: Lowie Boer

Hoi Koos ken je me nog ik ben die jongen uit Spanje Lowie ik heb daar gezongen in Carihuelapark je zat naast ons te eten bij Hans en Grietje. We hebben ook samen op het levenslied gestaan in Tilburg, ik zou het leuk vinden als je ook in mijn gastenboek tekent.

groetjes Lowie Boer

Naam: Jens

Hallo,

Proficiat met je nieuwe website hij ziet er mooi uit je kan er veel informatie terug vinden, mooi achtergrond muziek en vooral vele mooie foto's.

Jens

Naam: Lia Jaspers

Koos je was weer helemaal geweldig in Arendonk wat een fantastische dag. Ik krijg altijd weer energie als ik naar een optreden ben geweest zo kan ik er weer even tegenaan. Ik las op de website dat je in Prinsenbeek komt 26 april, nu dan zijn we weer van de partij want dat is maar een half uurtje van Bergen op Zoom, was het al vast maar zover.

De groetjes van ons voor jou en Joke.

Lia Jaspers

Naam: Annie Muller.

Hallo Koos en Joke, na een druk weekend heb ik ook weer eens de tijd om te schrijven. Vrijdag 28 Mrt kwam jij naar Sittard, samen met mijn vriend Olf mijn tante en mijn nicht zijn wij daar naar toegegaan. Toen we daar aankwamen was het al erg druk.We baande een weg om natuurlijk helemaal vooraan te staan. En eindelijk daar was je dan. Nou Koos, ik kan je een ding zeggen na jaren lang fan geniet ik nog steeds van jou optedens. Het was geweldig zo als altijd. Heel veel groetjes voor jou en Joke.

Annie en Olf, mijn tante Trui en mijn nicht Annemarie

Naam: Ronald

Beste Koos,

Veel sukses met de opnamen en gefeliciteerd met deze fantastische website!
Ik hoop dat je me nog steeds niet vergeten bent en dat je ooit nog eens aan me denkt.
In ieder geval kijk ik uit naar je nieuwe CD.

Groeten van Ronald(Ome Ko)

Naam: Rita Vandaele

Dag Koos en familie

Ik ben al ruim twintig jaar fan van u.Van sedert ik je hoorde en zag op de Nederlandse televisie en dan hier op de Belgische televisie. Ik heb twee Cedee's en één muziekcassette van jou. Ik was toch zo blij dat u na uw spijtige ongeval terug gekomen bent als zanger. Weet je wat ik zo lief vind van jou, in ieder interview dat u geeft in gelijk welk tijdschrift dat u laat horen wat een eerbied voor uw vrouw en hoe graag u haar ziet. In de 'Dag Allemaal' van dinsdag 25 maart staat uw laatste interview dat ik gelezen heb. En op het laatst stond uw website, ik dacht 'k ga eens zien misschien gaat Koos zijn e-mailadres vermeld staan. Wat ben ik blij dat ik eens mijn bewondering voor u kan laten blijken. Koos ik wens jou en uw familie nog een lang gezond en gelukkig leven.

Groetjes, Vandaele Rita

Naam: Annelies&Wim Kootstra

Hallo Koos, even laten weten dat we het zeer op prijs stelde van TV-Totaal met Frans Theunisz voor het inteview en de opnames van je optreden bij cafee de Buren .
Maar wat heb ik liggen zweten tusen al die fans van jou en ik vond het een mooie warme beleving en ook de warmte die jij naar de mensen uitstraalt, dat deed me als persoon achter de camera heel goed. Leuk dat de fotoos al op je website staan en ik wens jou en je vrouw veel geluk en liefde toe.

groetjes Annelies&Wim Kootstra uit Sittard

Gastenboek vorige volgende