Koos - 30 jaar FEEST.

Huur nu het appartement van Koos in La Carihuela Spanje. Voor meer info:

Klik hier

Artiestenbureau Lukassen

Update Koos17-9:

Als alles goed gaat mag Koos vandaag van de Intensive care af naar de gewone afdeling. Daar gaan ze hem verder behandelen en daar zal hij moeten aansterken. Na een wisselende week op de Intensive care, gaat zijn herstel nu in kleine stappen vooruit en we zijn daar ontzettend dankbaar voor. Voorlopig zal hij nog in het ziekenhuis blijven maar we zitten weer op de goede weg! Dank voor al jullie lieve berichten!

Liefs Joke

Update Koos 11-9-2018:

Na een tweede zware operatie vorige week donderdag heeft Koos een aantal dagen aan de beademing gelegen. Inmiddels is hij weer wakker en kan zelfstandig ademen. Voorlopig blijft Koos op de Intensive care daar de gehele situatie nog steeds zorgelijk is. Hij is erg verzwakt en er zijn nog steeds complicaties die hij moet overwinnen. Hij gaat hele kleine stapjes vooruit en daar zijn we al heel blij mee. We hebben hem verteld dat heel Nederland meeleeft en dat deed hem zichtbaar goed. We hopen dat zijn lichaam sterk genoeg is voor het lange herstel wat hem nog te wachten staat. Aan zijn vechtersmentaliteit zal het ook nu weer, zeker niet liggen. We willen iedereen bedanken voor de overweldigende reacties en blijken van medeleven die we op allerlei manieren binnen krijgen. Dank!

Liefs Joke

Update Koos 7-9-2018:

Vanwege complicaties is Koos de afgelopen dagen steeds verder achteruit gegaan. Gisteren is hij met spoed geopereerd en ligt voorlopig weer op de Intensive care. We hopen dat zijn vechtlust hem weer gaat redden en dat het herstel nu goed op gang gaat komen.

Liefs Joke

Update Koos 3-09-2018:

de afgelopen week na de operatie is erg zwaar geweest. Veel complicaties waardoor zijn lichaam heel hard moest werken om het vol te houden. Mentaal en lichamelijk een zware strijd voor hem. Een team van doktoren houdt hem goed in de gaten en daar zijn we blij mee. We gaan nu de 2e week in en hopen dat het herstel verder goed gaat verlopen. Bedankt voor alle lieve berichten.

Liefs Joke

Lieve fans, omdat er vele verhalen de ronde doen wil ik zelf even het juiste naar buiten brengen. Koos is afgelopen maandag geopereerd in het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Hij ligt dus NIET in het AVL in Amsterdam. Bij de operatie is zijn blaas verwijderd en zoveel mogelijk uitzaaiingen. Inmiddels is hij van de Intensive Care af en ligt op een eigen kamer. Het zal een lange weg worden maar we gaan ervoor. We willen iedereen bedanken voor de warme steun en het medeleven dat doet hem en ons goed.

Liefs Joke

Klik hier voor de uitzending met Ali B

Kantoor - Boekingen België

Hoi lieve mensen. Welkom bij Koos Alberts.nl. Op mijn website hoop ik u een zo goed mogelijk overzicht te geven van mijn meer dan 35 jarig bestaan als artiest. Veel kijk en luisterplezier.

Optredens Koos voorlopig geannuleerd.

De DVD "Vechten voor geluk".

 

Best bekeken in 1024x768