Oud-Nieuwspagina
          


Persoon van het jaar

Er kan gestemd worden voor de persoon van het jaar 2005 verkiezing. Ook Koos is hier te vinden, door hieronder te klikken kom je er. Bedankt aan Brom voor het doorsturen van de link.

http://www.persoonvanhetjaar.nl

 

Droomwens

Op 5 oktober 2005 treedt Koos op in België om voor kinderen met een ernstige ziekte een "Droomwens" in vervulling te laten gaan. Voor dit gebeuren zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de Nederlandse Fans. Klik op onderstaande foto voor meer informatie of surf naar de website van de organisator.

WWW.ARGOLIVE.BE

TROS
Donderdag 17 maart komt Koos op de TV bij de TROS, tijdens het Mega Muziekspektakel. Het programma wordt uitgezonden van 21:30 en 22:30. Koos zal samen met een tal van andere artiesten te zien zijn op NED 2.........kijken dus!!
Deja Vu

In Berg en Terblijt trad Koos op met o.a. de dames van Deja Vu

Boy Brefeld maakt werkstuk over Koos.

Boy Brefeld had het idee om een werkstuk over Koos te maken voor een schoolprojekt, een e-mail van vader Jan was voldoende om Koos, ondanks de grote drukte, over te halen om mee te werken aan dit projekt. Klik op onderstaande foto om er nog een paar te zien van dit bezoek.

Nieuwsbrief Koos Alberts Fanclub
Pagina1
Pagina2
Pagina3
Pagina 4/5
Pagina6
Pagina7
Pagina8
Uitslag TROS

De defintieve uitslag is bekend van het levenslied allertijden van de TROS

Koos staat met 3 singles in deze TOP 100

17- Ik verscheurde je foto
29- Zijn 't je ogen
56- Eenmaal kom jij terug

Schoolopdracht

Onderstaande foto laat u 2 jongedames samen met Koos onder de gouden platen zien. De dames waren bij Koos om hem een interview af te nemen in het kader van een schoolproject.

NIeuwe foto's geplaatst op de fotopagina
Het was een drukke week voor Koos, maar liefst 3 nieuwe fotopagina's zijn toegevoegd. Eerst was daar de 50ste verjaardag van Gerda, toen het 25 jarig huwelijksfeest van Teun en Lenie en op 18 december deed Koos een optreden tijdens de cd presentatie van Rob Grijsbach in Kaatsheuvel. Dus wilt u alles zien of nogmaals beleven surf dan naar de fotopagina.
DVD

Deze DVD zal ook verkrijgbaar zijn op de fanclubdag in België.

TROS Top 100

Koos staat met 3 stijgende nummers in de TROS TOP 100,

Op 21- Ik verscheurde je foto
Op 34- Zijn 't je ogen
Op 55- Eenmaal kom jij terug

Dit kan natuurlijk nog veel beter worden als iedereen even zijn stem uit brengt op een van de nummers. Een paar berichtjes verder wordt aangegeven hoe u dit kunt doen.

DVD van Koos in de serie Hollands Glorie

In de serie Hollands glorie is er een DVD van Koos uitgekomen

Foto's Mega Piratenfestival

Dankzij Fred Docter kunt u door op onderstaande foto te klikken de foto's zien die gemaakt zijn toen Koos onderscheiden werd voor de verkoop van 1 miljoen geluidsdragers op het Mega Piratenfestival.

Het Beste Levenslied Aller Tijden

In Samenwerking met TROSKOMPAS presenteren wij 'Het beste levenslied aller tijden". Dit is een Top 100 van Nederlandse liedjes die door het publiek zijn uitgekozen. Harstikke leuk natuurlijk maar wat nog leuker is: u mag uw stem uitbrengen. Kies uw 3 meest favoriete Nederlandstalige nummers uit de lijst en help zo mee om de ultieme Top 100 samen te stellen. U maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen.

Daniël Dekker besteedt in het TROS radioprogramma ’Gouden uren’ vanaf maandag 1 november elke dag tussen 9.00 en 12.00 uur aandacht aan de verkiezing van het Beste levenslied aller tijden.

Door op het plaatje hierboven te klikken gaat u automatisch naar de juiste website om uw stem uit te brengen.

Optreden in Volendam

Zaterdag had Koos een optreden in Volendam met o.a. Jan Smit. Joke heeft zelf een aantal foto's van dit optreden geschoten en die kunt u zien door op onderstaande foto te klikken.

Nieuwsbrief online

Nu ook online te lezen.......de laatst verschenen Koos Alberts Nieuwsbrief. Om dit file te kunnen openen in uw browser dient de Adobe Acrobat Reader geinstalleerd te zijn Klik op het pdf logo hieronder.

<<<< Klikken

Koos op TV

29 oktober 2004 ontving Koos een onderscheiding. TV-beelden hiervan zullen te zien zijn op 30 oktober bij SBS6 in het programma "Shownieuws". Dit uiteraard weer onder voorbehoud want je weet het nooit met die tv-programma's.

Mini Cruise 2

2 avonden laat naar bed en dan op zondag er weer vroeg uit want de 2e minicruise stond op het programma. Aangekomen bij de boot waren de Nederlandse (Charles en Laura) en Belgische (Stan en Anny) fanclub al hard aan het werk (zie foto's) om de boot Koos-klaar te maken. Ballonnen werden opgeblazen, slingers en borden werden aan de wanden geplakt, de vlaggen werden aan de reling bevestigd, het fanclubartikelen winkeltje werd ingericht en de "Stad Harderwijk" was weer helemaal gereed voor de volgende groep fans. Klokslag 13.00 uur gingen de deuren open en de gasten konden hun plaatsje opzoeken. Toen de boot gekeerd was en langzaam richting IJsselmeer voer kondigde Joke de eerste artieste aan. Accordeon gigant Yvonne speelde weer de sterren van de hemel en de zaal was klaar voor het eerste optreden van Koos. Zijn mooiste nummers passeerden wederom de revue en alle fans zongen luidkeels mee. Na een korte pauze ging om half 4 het programma verder met een optreden van Carina Lemoine, de voormalig LUV zangeres kreeg ook al snel de meezingers op haar hand en eindigde met de LUV medly met deze keer wel een hele bijzonder blonde zangeres. Koos sloot de show af, als verrassing stond er tijdens het 1 na laatste nummer ineens Trio Koos Alberts op het podium, Koos, Yvonne en Carina deden gezamelijk de Amsterdamse Medly en nadat Koos zijn laatste nummer had gedaan lag de boot weer stil aan de kade in de haven van Harderwijk .......iedereen die meegewerkt heeft bedankt en tot volgend jaar. Foto's zijn te vinden op de fotopagina.

Optreden in de Stoelemat (Bergen op Zoom)

Na het Haagse Feesje waar het erg laat werd, stond de volgende dag Bergen op Zoom op de agenda voor een optreden van Koos. In zaal de Stoelmat was Koos de afsluiter op een benefiet avond voor de stichting Floriana. Foto's van dit optreden zijn uiteraard via de fotopagina te vinden.

Foto's Haags Feesje geplaatst op de fotopagina

Zodra Koos ergens in de buurt van Den Haag moet optreden komt hij steeds weer de muzikale duizendpoot en populaire verslaggever van TV-West Jeffrey Huf tegen. Dit keer was het FEESJE dan weliswaar in Rijswijk maar dat is bijna Den Haag. Een afgeladen Event Center en het leek of iedereen op Koos had gewacht om nog eens lekker uit de bol te gaan. En dat gebeurde dus ook, alle bekende nummers van Koos werden luidkeels meegezongen en ook de polonaise ontbrak niet. Een foto verslag van dit gebeuren vindt u op de fotopagina.

Foto's mini cruise 17 oktober 2004 op de site geplaatst

Zoals ook wel uit de foto's zal blijken was de eerste mini cruise van dit jaar een groot succes. Om klokslag 14.00 uur verliet de "Stad Harderwijk" de haven met aan boord een kleine 160 fans. Als eerste was het de beurt aan Yvonne, een accordeon virtuoos die de fans in de stemming bracht voor het eerste optreden van Koos. Koos liet er geen gras over groeien en gooide gelijk de beuk erin en iedereen zong mee. Na de pauze was het aan voormalig LUV zangeres Carina Lemoine om de fans te vermaken. Met Nederlandse meezingers en gevoelige liedjes wist ook zij de handen op elkaar te krijgen. Aan het eind van haar optreden deed Carina een medly van de bekendste LUV songs en daarmee wist ze de mensen in een mini polonaise te krijgen. Koos sloot de middag in stijl af, deelde een welgemeend compliment uit aan Joost Driessen voor het herschrijven van de Koos Alberts biografie, en iedereen kon zoals u kunt zien op de fotopagina nog even met Koos op de foto om daarna tevreden huiswaarts te keren. Foto's zijn te zien via de fotopagina. Alle medewerkers namens Koos en Joke bedankt voor jullie inzet.Voor diegene die iets meer willen weten van Yvonne of Carina, het websiteadres van Yvonne is www.yvonne.nl en van Carina www.carina-zangeres.nl

Foto's Bathmen toegevoegd.

Foto's van het optreden wat Koos deed in Bathmen zijn te bekijken door op onderstaande foto te klikken.

Foto's Veldhoven toegevoegd.

Het optreden van Koos in Veldhoven werd ook weer druk bezocht. Van Will van Weert ontvingen wij ook een aantal foto's genomen vanuit het publiek, onze dank hiervoor. Foto's toegevoegd aan de fotopagina of klik op de foto hieronder.

Foto's Dokkum toegevoegd.

Het optreden van Koos in Dokkum was natuurlijk ook weer een groot succes. Een aantal foto's zijn op de website geplaatst en te zien door op onderstaande foto te klikken.

Biografie aangepast

Het stoorde onze Joost Driessen al jaren dat de biografie van Koos niet compleet was. Nu op de website de meest complete biografie die Koos zich maar kan wensen. Joost bedankt hiervoor en hopelijk kun je sinds jaren nu weer eens rustig slapen................!!

Hollands Glorie brengt cd van Koos uit

Dit is Koos' nieuwste CD met oud werk in de serie 'Hollands glorie'.

Optredens 17 en 18 september 2004

Op 17 september had Koos een optreden in Eijsden (Limburg) foto's hiervan nu te bekijken via de fotopagina. Geen rustig weekend want op 18 september stond Hardenberg op het programma. Regiotap presentator Willy kondigde Koos aan en een afgeladen feesttent liet even Hardenberg op zijn grondvesten trillen. Foto's hiervan te zien door op onderstaande foto te klikken.

Jan en Donny Lijnzaat samen 115 jaar

Koos heeft vele vrienden maar 2 steken er toch wel een beetje bovenuit en dat zijn Jan en Donny Lijnzaat. Samen werden ze in september 115 jaar oud en dat was reden voor een groot feest in Claus Party Events. Buiten Koos was het een komen en gaan van artiesten, klik op de foto hieronder om de foto's van Koos te bekijken maar ontdek ook de nieuwe look van Joke. Surf naar www.janlijnzaat.info voor andere foto's van o.a. Koos.

Koos in de Efteling

Van Kees Stevens ontvingen wij 2 foto's van Koos on stage in de Efteling. Kees bedankt.

Foto's zijn te vergroten door erop te klikken.

Koos in Tilligte

Van Arjan Mengerink ontvingen we een aantal foto's die hij maakte bij het optreden van Koos in Tiligte, onze dank hiervoor. Klik op de foto om ze te bekijken.

Startschot voor de Quotechallenge

Op 2 september gaf Koos in Keulen het startschot voor de Quote Challenge. Foto's hiervan kunt u zien door op onderstaand foto'tje te klikken.

Of klik hieronder om een filmpje te zien van de eerste dag van de Quotechallange.

37 jaar getrouwd

1 september is het de huwelijksdag van Koos en Joke, als onze gegevens kloppen zijn ze 37 jaar getrouwd..............Gefeliciteerd!!!!

Optreden en interview bij en voor Radio Rijnmond

Op 28 augustus zond Radio Rijnmond een eerder opgenomen interview uit wat Koos had met de populaire presentator Hans van Viet. Dankzij de medewerking van producer Bart Nolles van Radio Rijnmond kunnen nu ook alle fans van Koos dit hele mooie interview beluisteren via de website.

Klik HIER om het interview te beluisteren via uw windows mediaplayer. Lukt dit niet dan dient u de mediaplayer te updaten naar versie 9. U kunt ook deze link copieeren en dan laten open in uw mediaplayer::: http://www.koosalberts.nl/3944701-1.wma

Voor hetzelfde radio station trad Koos op 30 augustus op in het Luxor theater in Rotterdam. Samen met o.a. Tante Lien (Wieteke van Dordt), Eddy Wally, Lee Towers, Jim en de Hermes Houseband zorgde presentator Hans van Vliet (daar is hij weer!!!!!!) voor een perfect georganiseerde avond. Foto's van dit gebeuren staan op de fotopagina.

Groesbeek

Voor aanvang van de competitie neemt Koos de spelers van zijn zaalvoetbal-team altijd mee op de zogenaamde teambuilding met Koos trip. Dit jaar streken de spelers neer in het altijd pitoreske Groesbeek. Daar werden de spelers door Koos persoonlijk onder handen genomen over de doelstellingen voor dit jaar.......KAMPIOEN worden en promoveren naar de hoogste klasse. De foto's krijgt u te zien door op onderstaande foto te klikken.

50 duizendste bezoeker.

Voorlopig even een mijlpaal sinds de website het net is opgegaan. 50.000 bezoekers in ongeveer anderhalf jaar tijd, nu dus op naar de 100.000. Vrijdag de 13e (ongeluksdag??) werd dit aantal bezoekers bereikt en wel om 22.31 uur door iemand uit Nederland met een aansluiting van Home internet.

Optreden Lemelerveld 11 augustus 2004

En we gaan gewoon vrolijk verder met het plaatsen van foto's voor de fans die een optreden gemist hebben. Vandaag had Koos een optreden in Lemelerveld en zoals uit de foto's blijkt weer een schitterend optreden voor blije en vrolijke mensen. Foto's toegevoegd en via de fotopagina te vinden.

Optreden "mooi was die tijd" in Woerden

Het is altijd lachen tijdens de optredens die Koos doet bij "Mooi was die tijd". Dit keer kreeg hij een rode pruik toegeworpen die achtergelaten was nadat Arne Jansen zijn "Meisjes met rode haren" had gezongen. Natuurlijk moest Koos die opzetten en zong vervolgens 2 nummers met deze pruik op. Foto's op de fotopagina.

Foto's optreden in Steenwijk

Op de fotopagina zijn toegevoegd de foto's van het optreden van Koos op Landgoed Baars bij Steenwijk.

Foto's Radio Rijnmond

Op de fotopagina zijn toegevoegd de foto's van het interview dat Koos had met Radio Rijnmond verslaggever Hans van Vliet.

Kaarten in Spanje

Bij de foto's van Spanje een aantal van Koos met zijn kaartvrienden toegevoegd.

Foto's Kelpen

Foto's van het optreden van Koos in Kelpen nu op de fotopagina.

Koos zet de Jan Lijnzaat Feesttent op zijn kop

Het eerste optreden na een welverdiende vakantie zit er weer op. Zaterdag deed Koos een optreden voor zijn goede vrienden Jan en Donny Lijnzaat in hun Feesttent bij de Haarlemse Honkbalweek. Foto's van dit optreden nu te zien via de fotopagina. Ook op de website van Jan&Donny een serie foto's www.janlijnzaat.info

Foto's optreden in Terneuzen toegevoegd.

Van Pers- en Fotoagentschap Cliche uit Belgie ontvingen we een aantal foto's van een optreden in Terneuzen, Thomas bedankt hiervoor. De foto's zijn op de fotopagina toegevoegd.

Stemmen op Koos in de Story.

Tot 1 Augustus kan er gestemd worden op Koos via e-mail adres story@sanoma-uitgevers.nl. Het gaat hierbij om de grootste ster van Nederland. Koos stond al als voorbeeld afgedrukt in de Story. Dus alle fans kunnen stemmen met een motivatie waarom zij voor Koos kiezen.

Koos in de Story.

In de Story die te koop is t/m 6 juli vindt u een artikeltje met foto van Koos.

Foto's Waterfestival Lelystad

Op de fotopagina zijn een aantal foto's te vinden die genomen zijn bij het Waterfestival in Lelystad. De Burgervader van Lelystad doopte daar de Bounty, een gebeurtenis die o.a. werd opgeluisterd door het Koninklijk Zeemans Koor.

Foto's toegevoegd

Op de foto pagina zijn toegevoegd foto's van optredens in Reutum, Harderwijk en Zwolle.

Verjaardag van Bep

Soms kun je er als artiest niet onderuit, samen met familie op de verjaardag van "Bep". Via de fotopagina kunt u een aantal foto's bekijken.

Jaarlijks etentje in Belgie weer geslaagd

Ook dit jaar is Koos, als dank voor de perfekt georganiseerde Fanclubdag, weer wezen eten met alle medewerkers. Hieronder de foto's.

"Brok in de keel" van de NCRV zoekt nog dat ene verhaal!!

Het heeft er al eerder op gestaan en toch is het programma "Brok in de keel" nog steeds op zoek naar dat ene verhaal bij dat ene liedje. Onder de fans van Koos zijn er vast wel een aantal die goede/emotionele herinneringen hebben aan door Koos gezongen nummers. Meldt u zich dan nu aan bij de NCRV en op deze manier maakt u kans dat Koos het nummer voor u komt zingen in de studio. Het programma wordt gepresenteerd door "Taxi" presentator Joris Linsen. Hieronder het mailtje welke wij van de NCRV ontvingen.

Voor het TV-programma 'Brok in de Keel' met Joris Linssen (van 'Taxi') ben ik op zoek naar een mooi verhaal bij dat ene liedje.

Is er een nummer dat een bijzondere betekenis voor jou heeft, dat altijd die speciale herinnering terugbrengt? Ik hoor het graag. Bel me op tel. 035 - 6719420 of 6719467 of kijk op www.ncrv.nl/brokindekeel. Bedankt!

groet Annelies

Haringhappen in Lelystad bij..."de Bakvis".

2 juni 2004, de regen komt met bakken uit de lucht maar bij de "Bakvis" in Lelystad is het een komen en gaan van artiesten die de zon proberen te laten schijnen. Jacques Herb nam het eerste vaatje haring in ontvangst en keurde de Hollandse Nieuwe. Optredens waren er o.a. van, Danny Nicolay, Carool, Arie Ribbens, Harry Slinger, Stef Ekkel en natuurlijk Koos. Een fotoimpressie van dit festijn vindt u op de fotopagina.

Koos op TV

8 Juni 2004 om 20.30 uur wordt het grote TROS muziekfeest uitgezonden op TV2. Dit evenement is afgelopen zondag opgenomen in de Amsterdamse Arena, buiten Koos kunt u ook kijken naar de creme de la creme van onze vaderlandse artiesten.

Koos in Shownieuws op SBS6

Op donderdag 27 mei zal er een klein interview van Koos uitgezonden worden in het programma "Shownieuws" van SBS 6. Shownieuws is er na "Hart van Nederland" rond 23.00 uur.

CD presentatie Stef Ekkel

Zaterdag heeft Koos opgetreden bij de fanavond van Stef Ekkel. Bij deze avond werden de volgende foto's gemaakt. Ook heeft Koos aan Stef een eerste exemplaar van zijn nieuwe cd single overhandigd.


De tegenprestatie

Bij top-zwemmer Maarten van der Weijden werd in het jaar 2000 kanker geconstateerd. Nu hij genezen is gaat hij in actie voor het KWF en wel door het IJsselmeer over te zwemmen. Koos, die Maarten leerde kennen bij het televisie programm Dolce Vita steunt Maarten hierin. Op de website ( http://www.detegenprestatie.nl/ ) vindt u een stukje van Koos waarin hij Maarten succes wenst.

Optreden in Alkmaar

Net voordat Koos op vakantie ging heeft hij nog een optreden gedaan in Alkmaar, dankzij een trouwe fan kunt u nu de foto's bekijken op de fotopagina.

Stemmen op Koos zijn hit bij de TROS

De TROS 40
Het moment is aangebroken. Het Nederlandse publiek bepaalt De TROS Top 40, een lijst met de beste nummers van het Nederlandse levenslied. We hebben 150 liedjes voor u verzameld. Elke week wordt de tussenstand opgenomen en de deelnemers aan 'Een ster in 40 dagen' kiezen daaruit een nummer dat ze in de uitzending zullen zingen.

Let op u kunt maar 1 x per dag vanaf dezelfde computer stemmen!

http://www.eensterin40dagen.nl/redactie/HTML/index

Koos Alberts-dag op Mascotte radio

Op 5 mei is het Koos Alberts-dag op Mascotte Radio. De hele dag draait men per uur 2 platen van Koos en 's avonds is er een interview te beluisteren. Mascotte radio is te beluisteren via het internet. Door op het logo hieronder te klikken komt u er vanzelf.

Stemmen op de grootste Nederlander

Voor sommige fans is het onbegrijpelijk dat Koos niet voorkomt op de lijst van de 100 grootste Nederlanders ooit. Iemand mailde dat het toch zo moet zijn dat iemand die ooit 3 nederlandstalige hits in de top 10 had en nog steeds de recordhouder is in deze, op de lijst moet voorkomen. Het is echter mogelijk om iemand te nomineren voor deze lijst. Klik op onderstaande link en motiveer waarom Koos thuis hoort in deze lijst.

http://www.degrootstenederlander.nl/nominatie.php

Koos en de koelkast.

Deze week kunnen de fans eens kijken wat Koos zoal in zijn koelkast heeft zitten. Jullie moeten dan wel een Dirk van den Broek folder zien te bemachtigen want daar is Koos met open koelkast op de voorpagina te vinden.

Klik op de foto om het artikel te lezen

Concert des Levens Heineken Music-hal Amsterdam 10 april 2004

Ook het concert des levens van 10 april zit er weer op, een volle zaal met enthousiaste fans van het levenslied zagen een keur van artiesten aan zich voorbij trekken. Zo ook Koos die de zaal weer uit volle borst liet meezingen. Koos zong als ode aan de legendarische Johnny Hoes het nummer Cherie. De heer Hoes was zelf aanwezig en keek en luisterde vol aandacht hoe zijn evergreens vertolkt werden. Patty Brard presenteerde de avond en zong zelf ook nog o.a. met Jacques Herb. Foto's van het spektakel zijn te vinden op de fotopagina.

Fanclubdag enquette

Wil iedereen die lid is van de Fanclub of van plan is dit te worden het enquette formulier voor de ideale fanclubdag invullen en doormailen.

40 duizendste bezoeker

En ook de 40 duizendste bezoeker heeft de website bereikt. Dit gebeurde op 10 april 2004 om 11.22 uur door iemand met een Quicknet aansluiting.

Weer verlies voor zaalvoetbalteam

De op 2 april gespeelde thuiswedstrijd tegen Bax Zeefdruk is helaas verloren gegaan met 3-2. De kans op het kampioenschap lijkt hiermee verkeken. Uitslagen en standen op de zaalvoetbalpagina.

Oproep van Joost

OPROEP AAN ALLE FANS

Willen alle fans van Koos zo vriendelijk zijn om de audiobiografie van Koos eens door te nemen, of hier alle CD’s opstaan die er van Koos ooit zijn verschenen.

Per toeval kwam ik laatst deze cassette van Koos tegen met als titel ‘De TV successen van Koos Alberts, gezongen door diverse artiesten’. Ik had nog nooit gehoord van deze cassette en wellicht is er destijds ook een CD hiervan verschenen. Het kan ook goed zijn dat er nog meerdere andere items zijn verschenen, die niet op deze pagina staan. Daarom vraag ik de fans vriendelijk om dit eens te controleren, alleen met behulp van de fans kan deze pagina zo compleet mogelijk gehouden worden. Reacties graag op: wito@home.nl


Alvast bedankt,

Joost Driessen

Koos bij de KRO-Dolce Vita

25 maart was Koos te gast bij het KRO programma Dolce Vita, voor de fans die het gemist hebben klik HIER en u krijgt de uitzending te zien in uw Windows Media Player.

Verlies voor zaalvoetbalteam

Altijd lastig uitwedstrijden in Aalsmeer, het team van Koos kwam in niet echt goed in de wedstrijd en de tegenstander wist met een paar uitbraken telkens te scoren. Hierdoor liepen de mannen van Koos telkens achter de feiten aan en verloren dan ook met 3-2. Een aantal foto's staan op de zaalvoetbal pagina.

Nieuwe verzamel CD

De CD is van platenmaatschappij 'Sony Music' en heeft bestelnummer: 515274 9
Deze CD is (nog) niet overal verkrijgbaar, bij 'Music Store', is hij in ieder geval te verkrijgen voor 4,99 euro.Op internet 'www.musicstore.nl, kan de CD online besteld worden..

Fanclubdag Arendonk een groot succes

Op zondag 14 maart was het dan eindelijk weer zover, de jaarlijks terugkerende Koos Alberts fanclubdag in Arendonk Belgie. Anny, Stan en de vele medewerkers waren weer de perfecte gastvrouwen/heren en na afloop ging dan ook iedereen weer meer dan tevreden naar huis. Dit jaar waren er optredens van Cindy en Jimmy Davis, Anita, Yves Segers, Carool, Koos en Dave Davis die de dag afsloot. Foto's van het gebeuren vindt u nu op de fotopagina.

Koos bij Schavemaker Transport BV

Koos op de foto met dhr. Schavemaker, van het gelijknamige transportbedrijf met zijn medewerkers "het" beste en gezelligste transport bedrijf van Nederland.

Nieuwe serie "Brok in de keel" van de NCRV

De NCRV gaat een nieuwe serie afleveringen maken van Brok in de Keel. 'Brok in de Keel' wordt gepresenteerd door Joris Linssen, onder andere bekend van het programma 'Taxi'. In 'Brok in de Keel' laat de presentator zien hoe muziek de tere plekken van onze ziel blootlegt. Joris praat met mensen die speciale, gelukkige, verdrietige of ontroerende herinneringen aan een bepaald lied hebben.

En wij zijn ook deze keer weer op zoek naar de bijzondere verhalen achter zo'n lied!
Mochten er mensen zijn die zo'n bijzonder verhaal hebben en dit ook op televisie willen vertellen, dan kunnen ze zich aanmelden via onze website: www.ncrv.nl/brokindekeel
Of bellen naar 035-671 9420 / 9097

Fans van Koos met een herinnering aan een bepaald lied met een verhaal erachter kunnen zich nu massaal aanmelden bij de NCRV. Succes ermee!!!!

Alkmaar ontmoet de Jordaan

6 maart 2004 stond Alkmaar op zijn kop tijdens een perfekt georganiseerde Jordaanavond. Vanaf 17.00 uur was het een komen en gaan van artiesten met als afsluiter Koos. Van de organisator ontving Koos een jeugdfoto van Johnny Jordaan. Foto's van het gebeuren nu op de fotopagina.

Website nieuws.

16 februari 2004, de website heeft binnen een jaar de 35 duizendste bezoeker/ster mogen begroeten. 17 februari 2003 is de datum dat de website online gezet werd. De 35.000 werd volgemaakt door iemand met een @home aansluiting en bezocht de website om 18.07uur.

Terug in de tijd.

Op 10 februari 2004 is het precies 20 jaar geleden dat Koos zijn eerste single, "Ik verscheurde je foto" uitkwam.

Fanclubdag in Belgie NU RESERVEREN NOODZAKELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het jaarlijks terugkerende fanclub spektakel in Arendonk Belgie zal in 2004 plaats vinden op zondag 14 maart. Vanaf 15 januari 2004 is het mogelijk om bij Anny Caers entreekaarten te bestellen. Nederlandse fans doen dit door telefonisch bij Anny kaarten te reserveren en daarna 15 euro per kaart over te maken op giro 6425951 onder vermelding van "fanclubdag". Belgische fans doen hetzelfde en kunnen na het reserveren het bedrag over maken op 000-1568784-03. Gezien de nu al grote belangstelling adviseren wij u om tijdig te bestellen en zo een teleurstelling te voorkomen. Inschrijven kan tot 5 maart 2004........VOL=VOL!!!!!!!!! Telefoonnr Anny Caers (0032) 14 67 80 16

Anny en Stan gaan van 10 t/m 19 februari op vakantie en zijn dan niet bereikbaar.

Koos in de bladen

Deze week (6) Koos in zowel de Weekend als de Party.

Foto's Roermond

Dankzij een bijdrage van Joost kunnen de fans toch zien hoe Koos een bonte avond vierde met een carnavalsvereniging in Roermond.

KLIK HIER

Verscheurde je foto in GTST

Dinsdag 3 februari zal de GTST crew Koos zijn Nederlandse Wereldhit "Ik verscheurde je foto" ten gehoren brengen. RTL4 vanaf 20.00 uur.

Koos in de Story

Deze week(5) staat er een foto van Koos in de Story. Op zondag 1 februari wordt om 22.55 op Yorin de uitzending van Patty's Posse herhaald met daarin Patty op schoot bij Koos.

Koos en Joke schilderen voor het goede doel.

Op donderdag 29 januari zijn Koos en Joke aan het schilderen geweest bij het Leger des Heils in het kader van Amsterdammers ontmoeten elkaar. De bedoeling is te laten zien dat als je een handicap hebt het niet zo is dat je niks kunt, vandaar deze middag. Koos heeft samen met 20 andere Amsterdammers geschilderd een heus schilderij. Ja ja ja dat had je toch niet gedacht kijk en zie wat Koos en Joke ervan gemaakt hebben. Het was heel erg leuk om te doen en we hopen dat het project van Robin Good een groot succes zal worden.

Klik op de foto en bewonder het resultaat.

Koos in de Prive

Van Joost kregen we te horen dat er deze week in de Prive een artikel staat met daarin een verhaal over Koos en een real-live soap. Navraag bij Koos leerde dat er wel een interview is gegeven maar dat het verhaal toch anders neergeschreven is dan het in werkelijkheid is. Zal ongetwijfeld vervolgt worden!!

Onderscheiding voor 20 jaar in het vak

Woensdag 14 januari ontving Koos uit handen van de familie Geels een onderscheiding vanwege zijn 20 jarig jubileum als artiest. Een van de dochters gaf aan Koos een oorkonde, een speld en een beeldje. Op deze door Geels Evenementen groots opgezette avond in Bob's Party Palace te Uitgeest kregen meerdere artiesten een onderscheiding. Op de fotopagina is een button geplaatst met daarachter een foto impressie.

Publikaties

Joost Driessen heeft een lijst samengesteld met alle door hem gevonden publicaties over Koos. Als u HIER klikt dan krijgt u de lijst voorgeschoteld. Joost onze dank.

Uitslag zingend Nederland

De uitslag van populairste artiest van 2003 gehouden door zingend Nederland is bekend, hieronder de nummers 1, 2 en 3. De rest van de lijst kunt u zien op de website van zingend Nederland www.zingendnederland.nl

1. Frans Bauer. 1383 stemmen.

2. Jim. 1378 stemmen.

3. Koos Alberts. 523 stemmen.

CD van Koos bij het Kruidvat

In het huis aan huis blaadje van drogisterijketen het Kruidvat wordt een CD van Koos met al zijn hits aangeboden voor de prijs van 3.99 euro.

de 30.000ste

De 30.000ste bezoeker is iemand uit Belgie geworden met een Skynet Belgacom internet aansluiting en werd begroet op 25 december (1ste Kerstdag) om 23.07 uur.

Het geheim van Joost en de Hema CD

Ben al een tijd opzoek naar die CD van de Hema, van Koos. Vandaag was ie eindelijk binnen. Het is bovenstaande CD, die in 2002 al is uitgekomen, in de serie van Hollands Glorie (staat al in de autobiografie op de site) Het is dus niet een aparte uitgave van de Hema, wat ik eigenlijk dacht. Op dit moment zijn er in de serie Hollands goud ook weer 2 albums van Koos verschenen, tenminste dit is ook vorig jaar geweest. Ze waren alleen verkrijgbaar in bepaalde supermarkten. Ik kwam er ook toevallig achter toen ik een foto zag staan bij een advertentie op marktplaats. Het zijn identiek dezelfde nummers als in de serie ‘Hollands glorie’, alleen is de coverhoes iets anders. Dezelfde foto, maar de letters zijn iets anders. Ja, en als echte verzamelaar wil je toch alles hebben. Overigens gaat het om een soloalbum van Koos en een van Corry & Koos (alweer de 8ste uitgave, van dit album!!). Het album van Corry & Koos heb ik inmiddels naar zijn soloalbum ben ik nog op zoek.

Lowlands

In de nacht van 24 op 25 december wordt er op Nederland 3 een muzikaal programma uitgezonden waar Koos ook aan mee heeft gewerkt. Op het afgelopen Lowlands festival in Biddinghuizen traden alle grote Nederlandse artiesten aan om een ode te brengen aan Johnny Hoes. De uitzending begint om 00.02 uur en duurt tot ongeveer 01.32 uur.

Herhaling Koos Alberts "20 jaar 'n Legende" Tros Televisie

Op 17 december 2004 herhaalt de TROS bovengenoemde muziekspecial. De uitzending begint om 14.57 uur op Nederland 1.

Nieuwe foto's Mercator Reizen van 12 december

De Mercator tour zit er weer bijna op voor Koos, Joke, Anny, Stan en Rianne dus nog even tijd voor een impressie van dit spektakel. Dit keer was Den Haag aan de beurt en dat hebben ze gemerkt daar in Nuland, het dak ging er nog net niet vanaf. Nog een week en dan zitten de 60 optredens erop. Op de fotopagina zijn de nieuwe foto's te vinden.

Koos bij de Hema

Een anonieme tipgever wist ons te melden dat er bij de Hema een Kerst CD van Koos te koop is, een CD met wat oudere nummers gestoken in een nieuw jasje. Voor de prijs hoeven de trouwe verzamelaars het niet te laten, voor 5 euro mag u hem meenemen.

Weekblad Story

Deze week (50) in de Story het verhaal van Koos en Charissa.

Show van Nederland

Helaas heeft SBS 6 zich niet gehouden aan een eerdere toezegging om Koos in Nuland uit te zenden op maandagavond. Men wist nog niet precies wanneer het uitgezonden zou worden, in ieder geval wel in de week van 1 december.

Met stip van 7 naar 3

Joost houdt ons goed op de hoogte van de stand. Op dit moment is Koos gestegen van 7 naar 3. Stemmen kan nog steeds: www.zingendnederland.nl

Koos bij "Show van Nederland" SBS 6

Op vrijdag 28 november heeft SBS 6 opnames gemaakt in Nuland, deze zijn zover onze informatie nu strekt te zien op maandag 1 december om 19.25uur op SBS 6.

Met stip van 11 naar 7

Door de inzet van de fans die nu gestemd hebben is Koos met stip gestegen van 11 naar 7, volgens ingewijden is dit veel te laag, dus heeft u nog niet op hem gestemd dan kunt u dit alsnog doen, surf naar: www.zingendnederland.nl en stem!

Voor alle Fans

Ook de TROS blijft hoog scoren met Nederlandse artiesten, op 26 november om 19.55 uur op Nederland 2 is er een "Voor alle fans" met Koos Alberts.

Stemmen op Koos bij zingendnederland

Op dit moment staat Koos op plaats 11, heeft u nog niet op hem gestemd dan kunt u dit alsnog doen, surf naar: www.zingendnederland.nl en stem!

SBS6 interviewt Koos voor Show van Nederland

Een van de weinige zenders die nog wel aandacht heeft voor de verrichtingen van de Nederlandse artiesten is SBS6. Na afloop van zijn optreden werd Koos geinterviewd door deze TV-zender. Het gaf Koos de gelegenheid nog eens uit te leggen dat het Nederlandse lied niet dood is en dat SBS6 met een Nederlandstalig showprogramma zeker zal scoren. Het interview is naar alle waarschijnlijkheid te zien op maandag 24 of dinsdag 25 november om half 8 op SBS6.

CD-tip van Joost

Deze 2-CD is van CNR en is te bestellen, onder nr.: cnr. 22 209022, adviesprijs 9,99 euro
Leuk om nog te vermelden is dat het Koos album, uit de 125 bestaande CD-serie van 'Hollands glorie', met meer dan 10.000 exemplaren het best verkochte is!!!

CD's tijdens Frans Bauer Concerten in Ahoy

Wij ontvingen diverse mailtjes met de vraag welke CD's van Koos gedraaid werden tijdens de laatste Ahoy concerten van Frans en geven daar graag het antwoord op; 'n Rondje Hollands deel 1&2 werden zowel voor het concert als in de pauze gedraaid en leverden als warming up een waar meezingfeest op.

Eerste artiesten Belgische Fanclubdag bekend

Cindy en Jimmy Davis zijn de eerste artiesten die vastgelegd zijn om op te treden in maart tijdens de Belgische fanclubdag. Cindy beheerst het drummen tot in de finesse, zij is niet voor niets wereldkampioene drummen bij de dames. Haar echtgenoot Jimmy is een veelzijdig toetsenist die ook zingt, of is het een zanger die ook heel goed met de toetsen overweg kan. Ontdek het zelf in maart 2004.

Mercator reizen

Na alle verhalen aangehoord te hebben werd het tijd om zelf eens polshoogte te gaan nemen bij de Mercator optredens. Fans ik ben geschrokken, surf snel naar de fotopagina en aanschouw Koos zoals u hem nog nooit zag.

Koos geinterviewd door 's Heerloo Midden Nederland, Schuylenburg Apeldoorn

12-november 2003 is Koos geinterviewd door een aantal bewoners van bovengenoemde instelling. Dit interview voor het bewonersblad kenmerkte zich door totaal andere vragen dan Koos normaal gesproken gewend is te krijgen. Op de foto Koos met zijn interviewers.

25duizendste bezoeker een feit.

11-11-2003 en wel om 01.46uur werd de 25.000ste bezoeker geregistreerd door de Nedstatteller. Dit keer was het een bezoeker met een Zonnet aansluiting. Nog wat meer wetenswaarigheden..... Koos wordt het meest gezocht met de zoekmachine van Google en de artiestenpagina.nl staat bijna altijd bovenaan als het gaat om het doorlinken van de website. Ook leuk om te vermelden is dat de gemiddelde bezoeker van Koos zijn website dit doet tussen 19.00 en 21.00 uur. Op naar de 30.000!!!!!!!!

Oproep van Marjan Niklaas

In het gastenboek is een berichtje geplaatst van Marjan Niklaas. Zij zoekt foto's die gemaakt zijn 18 jaar geleden in discotheek Pruim in Zevenhuizen (Gr).

Mercator reizen. Foto's toegevoegd.

Op de fotopagina zijn een aantal nieuwe foto's geplaatst die gemaakt zijn tijdens de optredens van Koos in Zuidbroek. Sylvia stuurde de meeste hiervan op, waarvoor onze dank.

Mercator optredens bij v.d. Valk.

Regelmatig komen er fans naar de v.d. Valk motels waar Koos optredens verzorgt voor Mercator reizen. Wij wijzen u erop dat u tevergeefs de reis hier naartoe maakt omdat alleen klanten van Mercator worden toegelaten tot de optredens.Dus alleen met geldig toegangsbewijs van Mercator bent u welkom.

Nog meer foto's Holland Casino Enschede

Van fotograaf Eric Schaddelee ontvingen wij een serie foto's die hij gemaakt heeft tijdens en na het optreden van Koos in het Holland Casino in Enschede. Eric onze hartelijke dank hiervoor. Zijn er mensen die een foto na willen bestellen dan kunt u Eric zijn website bezoeken, het adres staat op de foto's. De foto's zijn toegevoegd aan de bestaande pagina. Klik hiervoor op het Holland Casino logo in het vorige bericht.

Foto's van het optreden in Haelen.

Op de fotopagina met fans zijn een aantal foto's uit Haelen geplaatst.

Red Charissa www.redcharissa.nl

Charissa op bezoek bij Koos, Charissa heeft 10 jaar geleden een hersenbloeding gehad en kan niet meer lopen, niet meer praten en is bijna blind. Charissa zou in Amerika een behandeling kunnen ondergaan met 100% pure zuurstof en na die behandeling zou ze weer kunnen praten, eten en zien. De moeder van Charissa is er van overtuigd dat deze therapie haar dochter kan helpen alleen willen de verzekeringsmaatschappijen de kosten niet vergoeden. Daarom zamelt moeder Greetje geld in zodat haar dochter in Florida geholpen kan worden. Koos ondersteund dit intitatief en wil graag helpen. Van de benodigde 150.000 euro is de helft al binnen. Binnenkort besteedt weekblad Story ook aandacht aan het bezoek van Charissa bij Koos. Neemt u eens een kijkje op de website van Charissa.

 

Beste Koos en Joke

Even kort maar krachtig, BEDANKT dat je ook aan het verhaal van Charissa's aandacht besteed op de site.

Hartelijke groeten van ons allemaal en een dikke kus van Charissa

 

Feestjes in Nuland

De serie van 60 optredens die Koos momenteel doet voor Mercator reizen zijn een groot succes. Iedere middag is de zaal afgeladen met enthousiaste fans. Klik op de foto voor meer foto's van een van de optredens die Koos gaf in v.d. Valk Motel Nuland.

Fanclubkrant online

Nu ook de laatste Fanclub-nieuwskrant online in pdf formaat. Om dit file te kunnen openen in uw browser dient de Adobe Acrobat Reader geinstalleerd te zijn.

 

Met Koos in de boot.

Op zondag 12oktober 2003 was het erg druk aan de Havendam in Harderwijk, meer dan 200 fans waaronder 60 uit Belgie scheepten zich in voor de 2e Koos Alberts mini-cruise aan boord van "de Stad Harderwijk" van Rederij Flevo. Ook deze keer kregen de fans weer een schitterend muzikaal programma voorgeschoteld. De presentatie was dit keer in handen van Joke Alberts die als eerste een aanstormend talent aankondigde te weten Stef Ekkel. Deze zanger onder meer bekend van "Op een terrasje" en "De Griekse melodie" wist de stemming er gelijk goed in te krijgen. Daarna het eerste optreden van Koos zelf, ondanks een verkoudheid sloeg hij zich er goed doorheen en eindigde zijn optreden samen met Carool en zongen ze 2 duetten. Carool sloot met haar krachtige stem en mooie liedjes het gedeelte voor de pauze af. Na de pauze zweepten Jan en Zwaan de zaal op de hun toevertrouwde manier op. Koos sloot de middag in stijl af, er was wel even sprake van keel problemen maar met de hulp van de meezingende fans werd ook dit optreden een succes.

Door op de vlag te klikken komt u op de pagina met foto's van deze middag. Bij deze willen wij graag alle medewerkers van Rederij Flevo bedanken voor hun inzet, de sponsors voor hun steun en de boys van het geluid voor de perfekte sound.

Koos ontvangt schilderij.

Op onderstaande foto's ontvangt Koos zijn schilderij aangeboden door de "Kamer van Feesthandel" vanwege het verschijnen van het eerste exemplaar van de "Kamer van Feesthandel krant".

Koos bij Robert Jensen.

Maandag 6 oktober zijn er in Hilversum opnames gemaakt voor het Yorin programma "Jensen". De opnames met Koos worden op 16 oktober uitgezonden. Iedere Koos en Robert Jensen fan raden wij aan om te gaan kijken.........

Leo Driesen interviewt Koos voor RTV Noord Holland
Met medewerking van RTV Noord-Holland presenteren wij hier het interview dat Koos had met Leo Driesen. KLIK HIER voor een nieuw window. Met een langzame verbinding kan het enige tijd duren voor u iets hoort. De uitzending begint met het nieuws dus denk niet dat er iets mis is. Copyright van deze uitzending berust bij RTV Noord-Holland.
Met Koos in de boot.

Op zondag 5 oktober 2003 was het dan eindelijk zover, na maanden van voorbereiding konden de fans om 13.00 uur inschepen voor de Koos Alberts "mini cruise. Nadat de afvaart een beetje verlaat was door een technisch mankement aan de geluidsinstallatie, kregen de aanwezige fans en gasten een muzikaalprogramma voorgeschoteld. Zo traden op; Toni Anderson, Carool, Jan & Zwaan en natuurlijk Koos zelf. Een foto impressie van dit spektakel kunt u zien door op de vlag te klikken.

Koos in Sidderburen
Het is lang rijden naar Sidderburen in Groningen maar als je er eenmaal bent en een uitzinnig publiek aantreft dan kan de avond al niet meer stuk. Foto's van het optreden nu op de fotopagina "optredens".
Koos bij Jensen
Op donderdag 16 oktober zal Koos te zien zijn op Yorin en wel ik het bekende programma "Jensen".
20.000ste bezoeker is binnen
Op 3 oktober om 00.14 uur werd de website voor de 20.000ste keer bezocht, dit keer door een fan uit Purmerend.
Interview Kamer van Feesthandel.

Vorige week heeft Koos een interview gegeven aan de Kamer van Feesthandel, hierbij de foto's van de interviewers. Zodra er een copie van het blad is wordt er ook hier even aandacht aan besteedt.

Foto's optreden bij Gradje Damen geplaatst.
Zaterdag 13 september heeft een Koos een optreden gehad op een feest van Gradje Damen. Foto's van deze happening zijn vanaf nu te zien op de fotopagina (optredens)
Mooi was die tijd - Steenbergen

Op 4 september streek de "Mooi was die tijd" tour neer in het gezellige Brabantse Steenbergen. Een feesttent vol met enthousiaste Steenbergers zong Koos na het eerste nummer al toe met "zo'n goeie hebben wij nog niet gehad", het deed Koos uitroepen maar ik ben nog niet weg. Kortom een geslaagd optreden.

 

De Efteling

Onderstaande foto's werden toegestuurd door Serge Kapitein uit Zutphen en zijn gemaakt tijdens het optreden van Koos in de Efteling. Onze dank hiervoor.

 

Interview Showbizz website Belgie
Het vorige week in Belgie gegeven interview aan de Showbizz-site in Belgie is vanaf nu te beluisteren op hun website. In een 14 minuten durend interview met showbizz-site man Peter de Smedt vertelt Koos over verleden, heden en toekomst. Door HIER te klikken opent zich een nieuw scherm en komt u direkt op de website met het interview. De showbizz site heeft ook een vraag voor de bezoekers waarmee een cd of dvd te winnen is. Veel plezier met het beluisteren van het interview.
Bericht van Stan en Anny

Ook in België is men gestart met de promotie van de nieuwe CD, voor vandaag
stonden er een aantal interviews op het programma. Als eerste een Tv-interview voor
het populaire programma de Rode Loper, het interview kunt u zien op vrijdag 22
augustus of op maandag 25 augustus op VRT 1. Daarna was het de beurt aan
TV-Familie een zeer bekend familieblad in België. Het Laatste Nieuws de grootste
krant van Vlaanderen schoof daarna aan aan de interview tafel. Na een lunch break
begon Koos aan het volgende interview, dit keer was het Peter Desmedt van de showbizzwebsite die Koos vragen stelde over verleden, heden en toekomst. Hierna volgde een dubbel interview door de Krant van West-Vlaanderen en Music items. Als laatste was het de beurt aan Sonja Vanderveken van TV Story. Al met al een geslaagde dag met leuke spontane interviews wat de populariteit van Koos in België zeker goed zal doen.

 

AVRO programma Vaders....interview met Koos

Vandaag kregen wij de bevestiging van Ivo Niehe produkties waarin wij toestemming kregen om het interview dat Koos gaf voor het programma "Vaders" van de AVRO ook via de website te vertonen. KLIK HIER

Met een langzame internet verbinding kan het enige tijd duren voor het filmpje geladen is.

Koos op de middenstip in de Arena

Bij deze bedanken wij de fotograaf (?) voor het toesturen van de foto's

 

Interview TROS-muziekcafe

Op zaterdag 9 augustus gaf Koos een interview in het Tros-muziekcafe. Presentatrice Hadassah de Boer interviewde Koos naar aanleiding van de CD 20 jaar 'n Legende. Het interview verliep uitstekend, Koos zong ook nog een medly en zijn nieuwe single. Hadassah en het hele muziekcafe-team bedankt.

 

Spaanse vakantie weer voorbij

Ook voor Koos zit de zomervakantie er weer op, foto's worden gesorteerd en indien nodig ontwikkelt. klik HIER voor de vakantie kiekjes. Hieronder alvast een voorproefje, Koos met

zijn favoriete vakantie bezigheid.

 

15000ste bezoeker op de website
Op 2 augustus 2003 om 16.18 uur noteerde Nedstat de 15000ste bezoeker op de website
Nieuwe single in de winkels

19 juli 2003 .De nieuwe single is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere platenzaken en heet "Laat iedereen maar naar zichzelf kijken".
1000ste bezoeker uit Belgie

Op 13 juli 2003 om 22.42 uur werd de 1000ste bezoeker uit Belgie op de website begroet.
Hieruit blijkt dat Koos ook bij onze zuiderburen nog steeds erg populair is.Koos interview in Metro.
Klik hiernaast op de foto en lees het interview dat Koos gaf voor het blad Metro.Koos in het programma 'Vaders" 

Op 10 juli zal Koos te zien zijn in het bovengenoemde programma van de AVRO. De
presentatie van dit nieuwe AVRO-programma is in handen van Angela Groothuizen.1 juli 2003

Vanaf 2 juli is Koos artiest van de week bij de Puttense Webpiraat, gedurende de hele
week wordt extra aandacht besteed aan de muziek die Koos de afgelopen jaren heeft
uitgebracht. Ook de nieuwe CD zal ruimschoots aan bod komen. Op de website van de
Puttense Webpiraat vindt u meer informatie over de Koos Alberts week.

www.puttensewebpiraat.tk30 juni

Audiobiografie pagina bijgewerkt.

Mede dankzij de inzet van Joost Driessen is de audiobiografie pagina helemaal in
een nieuw jasje gestoken. Op deze pagina vindt u nu al alle singles en CD's die Koos
ooit heeft uitgebracht met een afbeelding van de hoes. Binnenkort komen hier nog de
gegevens te staan van de in het verleden uitgebrachte LP's. Ook bijzondere uitgaven 
worden niet vergeten.


26 juni 2003 Teksten toegevoegd aan de website. Onder de button teksten in het menu zijn nu bijna alle teksten toegevoegd. Sony heeft ons toegezegd de tekst van het duet met Frans Bauer zsm door te sturen. 24 juni 2003 20 jaar Koos Alberts betekent niet alleen honderden liedjes, er zijn in die 20 jaar
ook duizenden foto's gemaakt. Foto's variërend van Koos op de bühne tot klussen
met pa en van Koos op de skie's tot .............................noem maar op. Een compilatie van foto's kunt u nu bekijken door HIER te klikken. 23 juni 2003 Het album 20 jaar Koos Alberts-'n Legende is in de mega-album top 100 binnen gekomen op nummer 46. De gelijknamige DVD is op nummer 7 binnen gekomen in de muziek DVD top 30 en het nummer "Als je gaat m'n lieveling" staat nu in de Nationale Tip 30 op nummer 19. 22 juni 2003 Iets meer dan 4 maanden heeft de website nodig gehad om aan 10.000 bezoekers te komen. Op 22 juni om 18.34 uur werd de 10 duizendste genoteerd door Nedstat. Na het verschijnen van de nieuwe CD en de publiciteit op vrijdag 13 juni door het programma "de Gouden Uren" kwam het aantal bezoekers die dag uit op 374. 18 juni 2003 Kermis Geleen Op 18 juni stond er een optreden voor Koos gepland op de Kermis van Geleen.
Met Richard en Joke achter het geluid en Koos op het podium kregen de mensen
een heerlijk optreden te zien. Ook in het mooie Limburg is Koos mateloos populair.
Na afloop van zijn optreden kochten velen zijn nieuwe CD en gingen velen van zijn
fans met hem op de foto. Koos reikte ook aan winnares Trudy en runner-up Joost de
CD uit die zij gewonnen hadden in de eerste Koos Alberts prijsvraag. Foto's zien?
KLIK HIER!!! Koos op maandag 16 juni 2003
Op maandag stond er een interview met Radio Nederland Wereldomroep op het programma. Ook hier nam men weer alle tijd voor nummers van de nieuwe CD. Koos op zondag 15 juni 2003 Wat doe je als artiest op een mooie zeer zonnige zondag. Juist je eet kaas uit het vuistje in je open sportwagen en geniet van alles om je heen. Even niets na de hectiek van de nieuwe cd. 13 juni 2003 Koos te gast bij de Gouden Uren. Op vrijdag de 13e was Koos te gast bij Daniel Dekker in de Gouden Uren, een leuk en spontaan interview was het resultaat. Koos verraste de luisteraars die mee hadden gedaan aan het Koos radiospel allemaal met de bekende Koos Alberts tas. Goudenuren-team bedankt!

Jan Wijdbeens reikt nieuwe CD uit.

Niemand minder dan voormalig star-reporter Jan Wijdbeens was bereid gevonden om Koos
de nieuwe CD "20 Jaar Koos Alberts-'n Legende" te overhandigen. Met een komische speech
wist Jan Wijdbeens de lachers op de hand te krijgen waarna Koos de CD kreeg overhandigd.
Van Frans Bauer kreeg Koos een ingelijste 20 jaar oude foto waarop ze samen staan. Frans 
vertelde ook nog dat hij 20 jaar geleden als derde lid geworden was van de fanclub. 
Vanaf vrijdag 13 juni is de CD en/of DVD verkrijgbaar in de platen speciaalzaken.
Klik HIER voor meer foto's van de presentatie.
Het geheim mag onthuld worden.

Op de nieuwe CD staan 2 duetten, eentje met Carool zoals u al eerder gelezen heeft
op deze pagina. Het tweede duet is er eentje met Frans Bauer en heet "Goede vrienden".
Hieronder volgen de foto's die tot op heden geheim waren.Nieuwe jukebox vrijdag 13 juni online

Op vrijdagochtend 13 juni zetten we op de website een nieuwe jukebox met fragmenten
van de nieuwe CD. Voordat jullie massaal naar de winkel rennen om de nieuwe cd aan te
schaffen kun je hier een voorproefje krijgen. De oude schakelen we tijdelijk even uit!!CD in premiere bij de Gouden Uren

Op maandag 2e pinksterdag is de nieuwe CD "Koos Alberts-20 jaar 'n legende" in
premiere gegaan bij de Gouden Uren van de Tros. Het eerste nummer wat gedraaid
werd van de nieuwe cd was "Laat iedereen maar naar zichzelf kijken" Prijswinnaars bekend!!!

Vele inzendingen kwamen binnen op de eerste Koos Alberts Website Prijsvraag, de 
prijswinnaars zijn bekend en ontvangen de nieuwe CD, "20 jaar Koos Alberts-'n legende". 
Winnares is geworden Trudy Gerritsen, op de 2e plaats vinden we Joost Driessen, derde
 is geworden Thea van Hoeijen-van Leusden op plaats 4 vinden we Bianca van der Wolf 
en de 5e plaats is voor Anny Caers. Prijswinnaars gefeliciteerd jullie horen nog op welke wijze 
de CD naar jullie toekomt. Binnenkort weer een nieuwe prijsvraag.
Wilt u de antwoorden op de prijsvraag nazien klik dan HIER.

28 mei 2003

Lelystad kan trots zijn op "De Bakvis", ook dit jaar organiseerde deze gerenomeerde vis-delicatessen
zaak weer het jaarlijkse haringhap-festijn. Wolter Kroes had dit jaar de eer om het eerste vaatje in
ontvangst te nemen en keurde als eerste de nieuwe haring. Daarna waren de genodigden aan de beurt
en kregen de gasten optredens van o.a. Wolter Kroes, Koos en Donna Lynton voorgeschoteld.
Vanzelfsprekend waren er ook weer een aantal leden van Koos zijn fanclub aanwezig.
Foto's van dit gebeuren staan op de fotopagina.Even voorstellen

Wij stellen u voor aan Carool.
 
 
 

Carool is afkomstig uit Waalwijk en zingt samen met Koos "Zonder jou", dit duet vindt u op de nieuwe CD. Koos verwacht dat Carool mede hierdoor wel eens een mooie muzikale toekomst tegemoet kan gaan. Haar stem, die perfekt bij die van Koos past klinkt in ieder geval als een klok en staat als een huis.

Binnenkort een voorproefje van dit duet op de website.

 
 

 

 

  Premiere nieuwe single!!!!

Maandag 12 mei is om 10.27 uur de nieuwe single van Koos "Als je gaat m'n lieveling" voor het 
eerst te horen geweest in de Gouden Uren van de Tros. Even na negenen speelde Daniel Dekker 
het spel leuk mee en deed alsof hij nog van niets wist. Dit leverde gelijk al het eerste mailtje op 
van Anja van Benthem, erg leuk! Hopelijk hebben de meeste Koos fans het nummer gehoord.
Nog deze week zullen wij het refrein op de website plaatsen. Als onze informatie correct is dan 
kunt u op 17 mei naar de winkel rennen om de nieuwe single toe te voegen aan uw CD-collectie.
Ruilbeurs Koos Alberts artikelen.

Wie heeft er nog dubbele Koos Alberts spullen die hij of zij kwijt willen, wij van de fanclub zijn 
met deze spullen heel blij, het is de bedoeling om op de fanclubdag van 14maart 2004, een 
ruilbeurs te organiseren, wij denken aan single's, lp's, foto's en zoveel meer, u kunt alles opsturen 
naar het adres van de Belgische fanclub.  dank u, dank uBezoekers aantal website

17 februari is de website officieel de lucht in gegaan en zijn we gelijk met een Nedstatteller
het aantal bezoekers gaan registreren. Hierdoor weten we dus dat het aantal bezoekers per
dag gemiddeld op 60 ligt, het meeste was 118 en het minste 33 op een dag. Rond of op 7 mei 
wordt de 5000ste bezoeker geregistreerd, ik denk zelf een heel mooi aantal. Wilt u zelf eens een 
kijkje nemen op de statistiekensite dan kunt op het blauwe vierkantje klikken onder in het menu.Etentje vrijwilligers Fanclubdag Belgie.

De geslaagde fanclubdag is voor Koos en Joke reden geweest om de vrijwilligers, die deze
 dag mede tot een succes hebben gemaakt uit te nodigen voor een etentje bij de chinees.
 Foto's hiervan vindt u onder aan de foto's van de fanclubdag.Nacht van Oranje

De nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam is weer voorbij, Koos trad op voor 10.000
uitzinnige oranjefans die luidkeels de door Koos ingezette liedjes meezongen.
Voor de fans die er niet bij konden zijn staan er op de fotopagina onder de button
"optredens" een serie foto's. Nieuw NCRV programma "Brok in de keel".

Voor een nieuw tv-programma is de NCRV op zoek naar mensen met een speciale herinnering 
aan een bepaald lied. Als er onder de Koos Alberts fans mensen zijn die zo'n speciaal lied van
Koos en een verhaal daarbij hebben dan is het misschien leuk als u naar de website van het 
programma "Brok in de keel" surft. U kunt daar uw verhaal kwijt en wie weet wordt uw verhaal er 
wel uitgepikt. De website is te bereiken via www.ncrv.nl/brokindekeelFilmpjes.

De test met de filmpjes is geslaagd en gaan we verder uitwerken. Binnenkort vindt u
in het menu een button beeld en dan zullen daar de filmfragmenten te vinden zijn. Ik
bedank iedereen die zijn/haar commentaar heeft ingestuurd, we weten nu dat iedereen
het kan zien met de juiste mediaplayer.De nieuwe CD-deel2

Dinsdag 22 april is Koos weer in de studio bij Emiel geweest, nu eens niet om in te zingen 
maar om een interview te geven en te luisteren naar een aantal nummers die Emiel gemixed 
heeft. 20 jaar Koos Alberts wordt een feest beste fans, ik kan jullie melden dat er een single
uitkomt rond 20 mei. Op de nieuwe cd zullen julle iets langer moeten wachten, zoals het er nu naar 
uitziet komt deze eind juni in de winkels te liggen. Hieronder weer een aantal foto's van vandaag.
De nieuwe CD.

Beloofd is beloofd en belofte maakt schuld, dus bij deze een update over de stand van zaken
m.b.t. de nieuwe CD. Op dit moment zijn er 10 nummers door Koos ingezongen en ik moet 
zeggen dat Koos heel erg goed bij stem is. Samen met Joke en producer Emiel Hartkamp doet 
Koos er alles aan om er een meer dan perfekt eindprodukt van te maken. De nieuwe CD zal
eind juni in de winkels liggen. Op onderstaande foto's ziet u Koos in de geluidskooi, Joke en 
Emiel achter de knoppen, Koos en Emiel beluisteren samen het reslultaat van een opgenomen
nummer. Op de fotopagina onder de button diverse foto's staan een 10-tal andere foto's.

Nieuwe rolstoel voor Koos.

Het is geen grap hoor, op 1 april 2003 leverde het bedrijf Sunrise uit Nieuwegein
de nieuwe rolstoel voor Koos af. Hieronder Koos in zijn nieuwe Quicky.
 

Al jaren sponsor van Koos

Klik op het logo voor de website

 


Tip van Joost.Toen ik vandaag in de CD winkel was, kwam ik bij deze ‘nieuwe’ CD uit. 
Het is inmiddels alweer de 5e keer! dat de LP ‘Corry & Koos’ opnieuw op CD 
verschijnt. De 2-CD bevat 32 nummers, deze bestaan uit nummers van  Koos 
met Corry Konings samenen soloplaten van beiden. De CD is te bestellen onder
 bestelnummer: 22 208382 en wordt verkocht tegen een adviesprijs van 10 euro. 
Ik weet zeker dat de echte fan deze CD graag in zijn collectie wil hebben!!Nieuw Nieuw Nieuw op de website.

Verstuur nu via de website een Koos Alberts Ecard naar vrienden of bekenden.
Klik op de button Ecard in het menu.De fanclubdag in Arendonk zit er voor de fans helaas weer op, velen kijken nu al uit
naar volgend jaar. Om toch nog even te kunnen nagenieten van de perfekt georganiseerde
dag in het Belgische kunt naar de fotopagina surfen, daar vindt u een foto-impressie.

18 februari 2003: Niet alleen de website is klaar het ziet er naar uit dat ook de studio klaar is. We troffen Koos in ieder geval zingend aan zoals u op bijgevoegde foto's kunt zien in een prachtige tot studio omgebouwde garage.
   17 februari 2003: De website is online gegaan op koosalberts.nl. Binnenkort komen er 
nog een aantal buttons bij in het menu, zo zullen de songteksten van Koos zijn nieuwe CD te 
vinden zijn onder de button teksten. 10 februari 2003: Koos is druk aan het verbouwen in zijn studio, zodra deze klaar is beginnen 
de repetities voor zijn nieuwe CD!! Wij houden u op de hoogte van de vorderingen. En wie weet 
kunt u binnenkort op de website alvast een voorproefje krijgen, kom dus regelmatig terug en volg 
het nieuws.5 februari 2003: Het bouwen van deze website is gestart.